Regelendring om telleleker

Post by Mr. Tralan on Jul 10, 2017 14:51:48 GMT 1

Mr. Tralan Avatar
Mr. Tralan
Milliardærenes klanleder
Administrator

Medlem siden February 2015
3,682 poster
982 likerklikk
Jul 10, 2017 14:51:48 GMT 1        på skrivebordsversjon       
Endring i forumreglene:
Telleleker er lov

Crewet på Donaldforum har nylig blitt enig om at telleleker skal være lov på Donaldforum, under visse forutsetninger. Dette innebærer i praksis ingen endringer i reglene, bare en presisering av allerede gjeldende regler. Siden telleleker tidligere har vært forbudt på Donaldforum tidligere tenkte vi at det kunne være en god idé å avklare om telleleker er lov eller ikke.

Selve regelendringen
Følgende blir tilføyd forumreglene:
Telleleker er lov, under følgende forutsetninger:
a) en bruker ikke teller 3 ganger på rad, og
b) samme par av brukere ikke teller 8 ganger på rad.

Dette gjelder ikke når det er gått en uke siden sist gang.

Bakgrunn for regelendringen
Crewet så det slik at telleleker både bidrar til å skape aktivitet og i tillegg er gøye. Videre har det også vist seg at klanene i stor grad er avhengige av å kunne ha telleleker for å holde aktiviteten oppe. Telleleker har også vært vanlig i lang tid på donald.no. Siden det ikke var noen sterke grunner som tilsa at telleleker skal være forbudt, valgte vi i crewet å tillate telleleker.

Årsaken til at telleleker en gang i tiden var ulovelig på Donaldforum, var fordi man regnet det som spam. Den nye regelen setter begrensninger på hvor mange ganger samme bruker eller samme to brukere kan telle på rad, og dette burde derfor ikke bli noe problem.

Vi i crewet så også det problemet at telleleker i blant kan gi en klan urettferdig mange forumposter, uten at det egentlig er noe særlig med aktivitet i klanforumet. Imidlertid regner vi med at dette ikke blir noe problem, siden alle klanene vil ha anledning til å ha telleleker, altså er det ikke noe som er forbeholdt en enkelt klan.

Innvendinger
Om noen skulle ha innvendinger eller klager, ta gjerne kontakt med crewet enten her i forumet eller på PM. I crewet sitter Rebekkala, Ku-melkeren, Tralan, Taco Duck og Tor Duck.
Velkommen til DonaldForum-chatten!


Logg deg inn på DonaldForum
for å joine chatten!