Er du ny på siden? Lag deg en bruker her for å lese i forumet. Les mer om forumet her.


Om politikkens tiårsjubileum - en liten orientering

Post by Tralan on Jan 26, 2019 22:48:41 GMT 1

Tralan Avatar
Tralan
Milliardærene
Administrator

Medlem siden February 2015
7,167 poster
1,667 likerklikk

Jan 26, 2019 22:48:41 GMT 1        på skrivebordsversjon       
Hallo,
Som dere sikkert har fått med dere har politikken tiårsjubileum denne måneden. I den anledning sender vi ut epost til alle medlemmer på Donaldforum, som en påminnelse på at siden fortsatt eksisterer.

Alle medlemmer vil snart få tilsendt følgende e-post:
Medlemmer av Donaldforum,
27.-31. januar braker det løs. Da inviterer regjeringen og crewet på Donaldforum til en storslått feiring av Donald.no-Donaldforum-samfunnets politikks tiårsjubileum. Vi ønsker store og små velkommen til feiringen.

I nesten et tiår har vi tenkt og debattert, reflektert og stemt, gjort valg og regjert. Politikken har solide tradisjoner i Donald.no-Donaldforum-samfunnet, og er noe som har vært med oss helt siden den spede begynnelse på Donald.no i 2009. Politikken har vært medlemmenes forum for ytringer, og vært folkets talerør i tid og utide.

Det hele startet på nettopp Donald.no i januar 2009, da hele Andeby's president skulle velges. Dette var det første politiske valget på Donald.no noensinne, og la grunnmuren for all senere politisk utøvelse. Etterhvert begynte politikk-leken å ekspandere, og før man viste ordet av det var Småtinget opprettet (som en parodi på Stortinget).

Slik fortsatte det også i mange år. Men i januar 2015 skjedde det noe katastrofalt, som fikk konsekvenser for all ettertid: Egmont Kids Media valgte å legge ned forumet på Donald.no, noe som fikk fatale konsekvenser for Småtinget og resten av politikken, samt alle andre som hadde lekt politikere i så mange år. Derfor ble vi nødt til å flytte til et nytt forum: det som i dag er Donaldforum (dono.forums.net).

Og det gjorde vi også. Frem til i dag har politikken fortsatt på samme måte som i urtiden (2009-2010 på Donald.no), men parlamentet har blitt omdøpt til Andetinget.

Feiringen vil finne sted på dono.forums.net og chatterommet rabb.it/donaldforum, og starter søndag 27. januar kl. 12.00 presis med en høytidelig seremoni på rabb.it/donaldforum. Utover ettermiddagen vil det være leker, konkurranser og andre sosiale aktiviteter. Klokken 16 åpner det nye Kvakkakademiet, og klokken 19.45 er det tid for en direktesendt tale fra statsministeren på rabb.it/donaldforum. Mer informasjon ligger på dono.forums.net

Vi håper å se deg på feiringen!


Med vennlig hilsen,
Crewet og Regjeringen på Donaldforum

Vi viser til denne tråden for mer informasjon om jubileet:
dono.forums.net/thread/5575/informasjon-om-politikkens-ti-rsjubileum

I tillegg er følgende for ordens skyld blitt lagt til i registreringsavtalen:
Du aksepterer at vi (Donaldforum) kan kontakte deg på epost. Regelmessige nyhetsbrev vil likevel ikke bli sendt ut med mindre du har akseptert dette.
Endringen trer i kraft straks.


Med vennlig hilsen,
Crewet på Donaldforum

<ref>{{Referanse Dofo|Post = 209709|Tittel = Om politikkens tiårsjubileum - en liten orientering|Utgiver = Tralan|Utgitt = {{Dato|DD|MM|YYYY}} |Besøkt = {{Dato|{{subst:CURRENTDAY2}}|{{subst:CURRENTMONTH}}|{{subst:CURRENTYEAR}}}}}}</ref>