Er du ny på siden? Lag deg en bruker her for å lese i forumet. Les mer om forumet her.Om DonaldForum.no

Donaldforum.no er et nettsamfunn for ungdom og unge voksne i Skandinavia med spesiell interesse for Donald Duck, men også andre er velkomne til å bli medlem.

I år 2007 ble et offisielt norsk Donald Duck-forum grunnlagt på adressen Donald.no. Nettsiden hadde tusener av medlemmer fra hele Norge og opp gjennom årene ble det formet et samfunn med et helt unikt særpreg og utallige tradisjoner. I 2015 besluttet eierne å legge ned forumet, men en liten gruppe ildsjeler nektet å gi opp og takket være dem eksisterer dette fellesskapet på Donaldforum.no fortsatt den dag i dag.

Donaldforum.no tilbyr mye mer enn navnet tilsier. Medlemmene deltar i styringen av forumet gjennom et politisk system, ulike klaner med lang historie skaper en følelse av tilhørighet og med jevne mellomrom arrangerer vi alt fra quizer til online-filmkvelder og morsomme konkurranser. Vårt fellesskap består av et tjuetalls aktive medlemmer i alderen 16 til 25 år og vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli en del av vårt lille samfunn!

Kontakt oss

Trenger du kontakt med oss kan du sende en e-post til post@donaldforum.no eller sende Galaniitoluodda en PM inne på siden.

Administrasjonen

Administrasjonen på DonaldForum.no er som følger:

Galaniitoluodda – øverste administrator og eier

Mr. Tralan – moderator

Winterduck – moderator
Spesial General Veset – moderator

Ku-melkeren – moderator
Rebekka – moderator

Sist oppdatert: 06.09.2019

Forumstatistikk

Total Threads: 5,745
Total Posts: 187,831
Total Members: 1,133
Newest Member: staletceaf
Most Users Online: 129 (Sept 10, 2016 20:42:00 GMT 1)